Erasmus leven

Contact

U als klant staat centraal voor Erasmus Leven

U kunt ons op verschillende manieren bereiken. De snelste manier is telefonisch of via e-mail. Hiervoor kunt u uiteraard ook onderstaand contactformulier gebruiken.

Telefoon:

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 020 - 594 81 00

U belt dan naar Delta Lloyd. U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur en u betaalt hiervoor het gewone tarief. Wij nemen in de regel snel de telefoon op. Het kan voorkomen dat dit door drukte niet lukt. Dit laten wij u dan weten. De wachttijd is dan meestal minder dan 1 minuut. Na een minuut heeft u de mogelijkheid om de voicemail in te spreken. Wij bellen u dan terug.

E-mailen: 

U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of:

Voor overlijdensrisico, begrafenisverzekeringen of direct ingaande lijfrente/pensioen: csd@deltalloyd.nl

Voor overige verzekeringen:
service@erasmusleven.nl

Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag. Op eenvoudige vragen krijgt u binnen twee werkdagen antwoord. Hebben wij meer tijd nodig om uw vraag te beantwoorden? Dan laten wij binnen twee werkdagen weten wanneer u een inhoudelijke reactie van ons krijgt. Uw vraag wordt in ieder geval binnen tien werkdagen beantwoord.

Postadres                
Postbus 1033
3000 BA Rotterdam

Bezoekadres (vanaf 27-5-2016)            
Weena 272-274
3012 NJ Rotterdam

Rekeningnummer (IBAN): NL15 INGB 0654 8510 18

Erasmus Leven is een handelsnaam van Delta Lloyd Levensverzekering NV, onder nummer 12000375 geregistreerd bij de Autoriteit Financiele Markten te Amsterdam, en onderschrijft de Code Rendement en Risico.

kijk eerst eens bij vraag & antwoord
aanhef

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen

** Wij gebruiken uw telefoonnummer en e-mailadres alleen om u te benaderen over uw beleggingsverzekering en niet voor andere doeleinden. Wij verstrekken uw gegevens aan uw verzekeringsadviseur voor het maken van een afspraak over uw beleggingsverzekering